Opsynligas logga

Personalen har inte koll

På den slutenvårdsavd där jag vårdas just nu händer det upprepade gånger att de inte skriver upp och har koll på vilka patienter som vistas utanför avd på tex. permissioner eller frigång. Flera gånger har de varit överraskade när de sett patienter på avd som de trodde var ute just då, de har alltså inte koll på vilka som vistas inne på avd vilket är en katastrof ur brandsynpunkt.

Berättelser från psykiatrin

Syftet med den här hemsidan är att samla in så många vittnesmål att makthavare inte längre kan skylla på enskilda missar eller att patienten ”överreagerat”. Om vi vill ha en välmående befolkning måste psykiatrin förändras i grunden. Opsynliga.se blir en kunskapsbas till en sådan förändring.

Bidra med dina erfarenheter av psykiatrin under Dela erfarenheter. Till höger kan du hitta redan publicerade historier. Anledningen till att alla historier är anonyma är för att föreningen bakom projektet inte vill riskera att dömas för förtal. Materialet som publiceras på opsynliga.se är fritt att användas så länge det källhänvisas hit. Vi hänvisar till Anmäla för att göra en officiell anmälan mot specifika vårdgivare.

Opsynliga.se använder statistikcookies. Klicka här för att läsa vår cookiepolicy.