Opsynligas logga

berättelser från psykiatrin

Sa att jag inte kunde ha PTSD

Jag blev efter tre fina år p samma avdelning som sjuksköterska utsatt för kränkande särbehandling, mobbning och diskriminering från en ny chef och hon började med att sätta mig framför sig och såga mig vid fotknölarna genom att säga saker som ”alla hatar dig, alla vill att du slutar, du är inkompetent, människor säger upp sig pga dig” mm.

Jag visste inte då att det ens fanns människor som ville skada andra så fullt medvetet. Jag hamnade i totalt chock. Det blev fler och fler gånger och jag utvecklade PTSD.

På vuxenpsykiatrin fick jag höra att jag inte kunde ha det eftersom jag inte hade upplevt något trauma!

En privat psykolog som jag till sist fick tag på sa att jag hade solklar PTSD men jag fick inte hjälp i tid så det kommer att vara kvar.