Opsynligas logga

Skötaren nästan skrek

Sist när jag var inlagd så ville jag hem (var över en helg) pratade med en skötare och hon höjde rösten åt mig och kändes nästan som hon skrek åt mig ”du kommer bara när det passar dig och när du ska hem” blev ledsen för det stämde inte. sa till henne att hon får mig inte vilja stanna kvar direkt när hon säger sådana saker. hon sa hon ber om ursäkt och att hon ”formulerade sig fel”

Berättelser från psykiatrin

Syftet med den här hemsidan är att samla in så många historier att makthavare inte längre kan skylla på enskilda missar eller att patienten ”överreagerat”. Om vi vill ha en välmående befolkning måste psykiatrin förändras i grunden. Opsynliga.se blir en kunskapsbas till en sådan förändring.

Bidra med dina erfarenheter av psykiatrin under Dela erfarenheter i menyn ovan. Till höger kan du hitta redan publicerade historier. Anledningen till att alla historier är anonyma är för att föreningen bakom projektet inte vill riskera att dömas för förtal. Vi hänvisar till Anmäla för att göra en officiell anmälan mot specifika vårdgivare. För användningsrättigheter se Bakom projektet.