Opsynligas logga

Tas inte på allvar, inte ens blödande

Jag är en kille som diagnostiserats med dels borderline, jag ber ständigt vården om hjälp för mitt mående och ändå ser dom bara ner på mig. Jag är klassad som suicid men får ändå ingen hjälp. Jag skriker efter hjälp, jag bryter ihop konstant och ändå tas jag ej på allvar. Inte ens blödande.

Berättelser från psykiatrin

Syftet med den här hemsidan är att samla in så många historier att makthavare inte längre kan skylla på enskilda missar eller att patienten ”överreagerat”. Om vi vill ha en välmående befolkning måste psykiatrin förändras i grunden. Opsynliga.se blir en kunskapsbas till en sådan förändring.

Bidra med dina erfarenheter av psykiatrin under Dela erfarenheter i menyn ovan. Till höger kan du hitta redan publicerade historier. Anledningen till att alla historier är anonyma är för att föreningen bakom projektet inte vill riskera att dömas för förtal. Vi hänvisar till Anmäla för att göra en officiell anmälan mot specifika vårdgivare. För användningsrättigheter se Bakom projektet.