Opsynligas logga

Engagerad terapeut

Jag har en så bra terapeut som är så engagerad. När jag låg på IVA en gång hörde jag av mig till henne att vi inte skulle kunna ses. Hon svarade sent på kvällen och avslutade med ”kommer du ihåg vad Jonathan sa till Skorpan i bröderna Lejonhjärta? Vi löser detta!

Hon har svarat flera gånger sent på kvällarna trots att hon egentligen inte ens ska svara då. Och hon hörde av sig och skrev grattis när jag fyllde år.

Så tacksam för henne.

Berättelser från psykiatrin

Syftet med den här hemsidan är att samla in så många historier att makthavare inte längre kan skylla på enskilda missar eller att patienten ”överreagerat”. Om vi vill ha en välmående befolkning måste psykiatrin förändras i grunden. Opsynliga.se blir en kunskapsbas till en sådan förändring.

Bidra med dina erfarenheter av psykiatrin under Dela erfarenheter i menyn ovan. Till höger kan du hitta redan publicerade historier. Anledningen till att alla historier är anonyma är för att föreningen bakom projektet inte vill riskera att dömas för förtal. Vi hänvisar till Anmäla för att göra en officiell anmälan mot specifika vårdgivare. För användningsrättigheter se Bakom projektet.